16.6 C
Athens

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Πήλιο του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλοκαίρι

Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν από νωρίς τον 22χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος με τις εμφανίσεις του κυρίως κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως θέλει να έχει στο ρόστερ του ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Μια από αυτές τις περιπτώσεις στη φετινή σεζόν είναι αυτή του Σταύρου Πήλιου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Θανάσης Στάικος – μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού και από τον Οκτώβριο έγινε βασικός και… αναντικατάστατος με 17 συμμετοχές και δύο ασίστ (στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες).

Η εξέλιξη αυτού του παιδιού είναι πρωτοφανής και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους πρωταθλητές Ελλάδας που κινήθηκαν για την απόκτησή του και τον έκλεισαν για το καλοκαίρι, μια και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο σύμφωνα και με το transfermarkt.

Το καλοκαίρι είναι στο χέρι του Πήλιου να αποδείξει πως αξίζει μια ευκαιρία στο ρόστερ κυρίως όσον αφορά στη νοοτροπία του: άλλωστε μιλάμε για έναν σύγχρονο αριστερό μπακ που έχει καλή πρώτη ύλη για τη θέση που αγωνίζεται με αρκετά ανεβάσματα, επιθετικότητα και αμυντική συνέπεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς