15 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και δεν τον υποτιμήσαμε, η νίκη είναι συνήθεια και παίζουμε για αυτή

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε με... κατοστάρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η νίκη είναι συνήθεια»

Ο Ολυμπιακός έριξε κατοστάρα στον ΠΑΟΚ (100-70) και ετοιμάζεται για διαβολοβδομάδα με Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στον ερυθρόλευκο πάγκο με τον ίδιο μετά το τέλος του αγώνα να συγχαίρει τους παίκτες του ήταν αυτοί που έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ με τον δέοντα σεβασμό. Είναι μια καλή ομάδα που διεκδικεί όσο καλύτερη θέση μπορεί στην κανονική διάρκεια, ακόμη και την τετράδα. Έχει φέρει καλά αποτελέσματα, κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

Εμείς δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, παίξαμε σοβαρά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Basket League, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η νίκη δεν θα μας δώσει κάτι.

Όμως, η νίκη είναι συνήθεια και πρέπει πάντα να παίζουμε για αυτή, κυρίως για σεβασμό στην δουλειά μας, αλλά και στον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Γενικά ήμασταν σοβαροί, αν εξαιρέσουμε το τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε σε low tempo. Όμως, γενικά ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς