17.2 C
Athens

Ο Άμραμπατ αποκάλυψε τις τρεις ομάδες που κινήθηκαν για τον αδερφό του μετά το Μουντιάλ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έλαμψε στο Μουντιάλ και ήταν καταλυτικός στην πορεία του Μαρόκου ως τα ημιτελικά. Ο μέσος της Φιορεντίνα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων ωστόσο οι Βιόλα έριξαν άκυρο στις προτάσεις που είχαν για να τον παραχωρήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο αδερφός του Σοφιάν, Νορντίν, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ φιλοξενήθηκε σε ολλανδικό Μέσο και προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με το υπαρκτό ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για τον διεθνή αμυντικό χαφ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Δεν συνέβη γιατί η Φιορεντίνα δεν ήθελε τέτοιους όρους, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Μπαρτσελόνα τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων τους δεν μπορούσαν να προσφέρουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Η τρίτη ομάδα που κινήθηκε ήταν η Τσέλσι», ανέφερε μεταξύ άλλων και σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε:

«Ο Σοφιάν ήλπιζε να προχωρήσει η πρόταση της Μπαρτσελόνα αλλά η Φιορεντίνα τού εξήγησε πως είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές και δεν θα τον αφήσουν να φύγει τώρα. Μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφή το καλοκαίρι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς