19.9 C
Athens

Κέιν: Θέλω να γίνω ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League

Ο Χάρι Κέιν έγινε την Πέμπτη ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και πλέον βάζει νέους στόχους στην καριέρα του.

Ο επιθετικός της Τότεναμ βρήκε δίχτυα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2024 και έφτασε τα 54 τέρματα (σε 81 συμμετοχές) στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Τώρα ο αρχηγός των Τριών Λιονταριών έχει βάλει πλώρη για άλλη μια κορυφή, καθώς είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, ότι θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League.

Σε συνομιλία μέσω Face Time που είχε με τον Σούνακ, ο Κέιν είπε ότι φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ των 260 γκολ του Άλαν Σίρερ στην Premier League, με τον άσο της Τότεναμ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 204.

Μόνο ο Σίρερ και ο Ρούνεϊ (208) έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης. «Ναι, είναι σίγουρα εκεί. Πλησιάζω, οπότε είναι σίγουρα κάτι που θέλω να πετύχω» είπε ο Κέιν στον Σούνακ, ο οποίος συνεχάρη τον 29χρονο επιθετικό για το επίτευγμα του να γίνει πρώτος σκόρερ στην εθνική Αγγλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς