20.9 C
Athens

Παππάς: Δεν ματσάραμε την ένταση της Παρτιζάν, θα παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε στα 3/20 τρίποντα του Ολυμπιακού αλλά και στην απουσία ενέργειας που έκανε την ομάδα του να είναι «ένα δευτερόλεπτο πίσω» από την Παρτιζάν

Ο Χρήστος Παππάς συνεχάρη την Παρτιζάν για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα (ο οποίος έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι) να υποστηρίζει πως οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να ματσάρουν σε ένταση κι ενέργεια τους Σέρβους ειδικά με τέτοιο ποσοστό στα τρίποντα.

«Συγχαρητήρια στην Παρτίζαν, έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ με μεγάλη θέληση. Δεν ματσάραμε την ένταση, την ενέργειά της. Ακόμη και στο πρώτο μέρος, ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα. Με 3/20 τρίποντα, είναι προφανές ότι σε αγώνα της EuroLeague τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως κι αν έχει, θα προχωρήσουμε. Έχουμε ακόμη μερικά ματς για να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Δεν είχαμε την ταχύτητα απόψε, έτσι παίζεται το μπάσκετ και έτσι σέβεσαι τον κόσμο που έρχεται να σε δει. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ομπράντοβιτς, είναι πάντα μεγάλη η πρόκληση», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς