27.7 C
Athens

Ασταμάτητος και σε φόρμα ο Μπακαμπού, σκόραρε και με το Κονγκό (vid)

Ο φορμαρισμένος φορ του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα με την εθνική ομάδα της χώρας του για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια και έφτασε τα 14 γκολ με τη φανέλα της, όσα έχει φέτος με τους Ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα

Την τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και με την εθνική του ομάδα ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο Κογκολέζος φορ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός στην επικράτηση του Κονγκό με 3-1 απέναντι στη Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη (ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 73′) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και σκόραρε στο 42ο γκολ όταν πίεσε τον Εμπαγέ και έκλεψε για να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

Το σκορ είχε ανοίξει πέντε λεπτά νωρίτερα ο Κακουτά ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67′ ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αρτούρ Μαζουακού.

Σημειώνεται πως ο Μπακαμπού κατέγραψε την 40ή συμμετοχή του με το Κονγκό και πέτυχε το 14ο γκολ του με την εθνική του ομάδα ενώ είχε να σκοράρει από τον Νοέμβριο του 2019. Παράλληλα έφτασε τα τέσσερα τέρματα στις τελευταίες ισάριθμες συμμετοχές του με Ολυμπιακό και Κονγκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς