12 C
Athens

Χάτζι: Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα

Ο Γκεόργκε Χάτζι μίλησε για το φιλικό της Φαρούλ Κοστάντζα με τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τον Δικέφαλο μια δυνατή ομάδα από ακόμα ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Φαρούλ Κοστάντζα μίλησε για το φιλικό του Σαββάτου (25/3) και είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους Ασπρόμαυρους, αλλά και για το πρωτάθλημα της χώρας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς εκτός έδρας, είναι καλό να αποκτήσουμε εμπειρίες γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα από ένα άλλο πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τη δική μας αλλά και του ΠΑΟΚ, θέλω να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Θα είμαι εκεί με την οικογένειά μου, αλλά ο στόχος μου είναι να ελέγξω όλους τους παίκτες, να δω τι άλλο μπορεί να προκύψει από τους νεαρούς μας παίκτες.

Να δω όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις, να το δουν και οι παίκτες, όχι μόνο εγώ. Δεν έχω καμιά δεκαριά παίκτες στην διάθεση μου τώρα λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά δεν έχει σχέση. Είναι και οι άλλοι παίκτες εδώ και νέοι, που έχουν μείνει και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους σε αυτό το φιλικό. Δυστυχώς, ο Αρτεάν έχει πρόβλημα και δεν θα παίξει, όπως δεν θα παίξει ούτε ο Ποπέσκου»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς