19.3 C
Athens

Ο Κέλετ ξεβρακώνει τα ΜΜΕ της Εξυγίανσης: «Καμία καταγγελία στην UEFA, θα ξανασφύριζα σε ελληνικό ματς»

Ο Δανός διαιτητής με το περιβόητο πέναλτι σε βάρος του Άβιλα στο 97', μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν σε ΜΜΕ της «εξυγίανσης» για καταγγελία στην UEFA και ξεκαθάρισε πως θα ερχόταν ξανά για να σφυρίξει αγώνα στην Ελλάδα

Ο Γιάκομπ Κέλετ ήταν ο διαιτητής του περιβόητου ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Α. Νικολαΐδης» σφυρίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις με το οποίο ισοφάρισαν οι Πράσινοι.

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που θυμήθηκαν την Πέμπτη (23/3) μετά από σχεδόν 5 μήνες θυμήθηκαν τον Κέλετ και έγραψαν για καταγγελίες του στην UEFA, ο Δανός ρέφερι «ξεβράκωσε» την προπαγάνδα γνωστών και μη εξαιρετέων ΜΜΕ με αφορμή τα δημοσιεύματα σε μεγάλο Μέσο της Δανίας (tipsbladet.dk) τονίζοντας πως όχι μόνο δεν έκανε ποτέ καταγγελίες στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να σφυρίξει αγώνα στην Ελλάδα. Υποστήριξε πως τα διάφορα μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μέρος του παιχνιδιού.

Ο 42χρονος διαιτητής δήλωσε στο ΜΜΕ της πατρίδας του: «Είναι αλήθεια ότι πήρα πολλά άσχημα μηνύματα μετά το ματς αλλά αυτό είναι κομμάτι του να είσαι τοπ διαιτητής. Μου έχει συμβεί ξανά αυτό και μετά από παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Δανίας. Υπάρχουν πολλά τρολ στο ίντερνετ» και ενώ δεν σχολίασε τη δήλωση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον αγώνα, στην ερώτηση αν θα είχε πρόβλημα να σφυρίξει ξανά ματς στην Ελλάδα απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, κανένα πρόβλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς