27.7 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Πιο δύσκολος αντίπαλος ο εξαιρετικός Ολυμπιακός, εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Μπαρτζώκα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχήθηκε περαστικά στον προπονητή του Ολυμπιακού που δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι αποτελούν τον δυσκολότερο αντίπαλο αφού παίζουν εξαιρετικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι λόγω ίωσης.

Ο Σέρβος προπονητής μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλή και σωστή άμυνα σε κάθε επίθεση του Ολυμπιακού, τονίζοντας παράλληλα πως οι Ερυθρόλευκοι αποτελούν τον δυσκολότερο αντίπαλο και είναι ένα σύνολο που δεν εκβιάζει σουτ και παίζει πάντα εξαιρετικά.

«Είναι πιθανώς ο δυσκολότερος αντίπαλος για αρκετούς λόγους. Παίζει εξαιρετικά. Αυτές τις μέρες που εμείς είχαμε ρεπό, έδωσαν δύο πολύ καλά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας καλά όπως συνηθίζουν. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, είναι εξαιρετικοί και στην επίθεση στο 5 εναντίον 5, Ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν εκβιάζεται, όλα είναι όλα από καλές θέσεις. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πως θα πρέπει να παίξουμε άμυνα για 24″ και να έχουμε προετοιμαστεί πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Όσο για τη δική τους άμυνα, υπάρχουν παγίδες, και προσπαθήσαμε σε αυτές τις τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε γι’ αυτές. Οπότε, θα δούμε πως θα πάει κατά τη διάρκεια του αγώνα», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής, που ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Είναι η πρώτη φορά που το ακούω από εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους). Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, αλλά υπάρχουν κι άλλοι προπονητές. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, οι παίκτες είναι εκείνοι που αποφασίσουν τι θα συμβεί στο παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς