26.6 C
Athens

Ο Προσινέτσκι μίλησε για επαφές με τον Άρη: «Περιμένω απάντηση, η προοπτική είναι να αναλάβω το καλοκαίρι»

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι μιλώντας σε Μέσο της χώρας του υποστήριξε πως είχε επαφές στην Ελλάδα με τον Άρη με την προοπτική να αναλάβει από το καλοκαίρι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία

Ο Άρης έχει πάρει την απόφαση να ολοκληρώσει τη σεζόν με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή, ωστόσο ήδη αναζητά τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από το καλοκαίρι.

Εκλεκτός του Θοδωρή Καρυπίδη φέρεται να είναι ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο κροάτικο Sportklub και αποκάλυψε πως όντως υπάρχουν επαφές με προοπτική να αναλάβει το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις μάλιστα έγιναν στην Ελλάδα με τον νέο τεχνικό διευθυντή των Κίτρινων και συμπατριώτη του Προσινέτσκι, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθει άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορες ομάδες, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι. Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή του να μην υπάρξει συμφωνία. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023», ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να θέλει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες αφού για την ώρα η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Ο 54χρονος προπονητής παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι που αποχώρησε – μετά από σύντομο χρονικό διάστημα – από τον πάγκο της Ολίμπια Λιουμπλιάνας ενώ νωρίτερα εργάστηκε σε Ντενίζλισπορ, Καϊσέρισπορ, Ερυθρό Αστέρα (με τον οποίο κατέκτησε κι ένα Κύπελλο) και σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε Αζερμπαϊτζάν και Βοσνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς