16.8 C
Athens

Ο Μπόγιαν Κρίκιτς έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 32 ετών

Ο Μπόγιαν Κρίκιτς έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 32 ετών, ανακοινώνοντας την απόφαση του σε συνέντευξη Τύπου στο Καμπ Νου.

Ο Μπόγιαν Κρίκιτς ήταν προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, σε σημείο που πολλοί θεωρούσαν πως θα ξεπεράσει και τον Λιονέλ Μέσι.

Τελικά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμενε και παρά το γεγονός πως πέρασε και από άλλες μεγάλες ομάδες, μεταξύ αυτών η Ρόμα, η Μίλαν και ο Άγιαξ, δεν μπόρεσε ποτέ να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό που παρουσίασε τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στους Μπλαουγκράνα.

Ο 32χρονος αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του από εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο, πραγματοποιώντας συνέντευξη Τύπου στο Καμπ Νου.


«Τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες. Ήμουν μακριά από το σπίτι μου για 12 χρόνια και αισθάνομαι ολοκληρωμένος επαγγελματικά. Θέλω να απολαύσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου.

Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι ένα αίσθημα, η πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος κάνοντας άλλα πράγματα απ’ το να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για ό,τι βίωσα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κρκιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς