15.9 C
Athens

NBA: Ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα ο Εμπίντ, προσέχουν οι Σίξερς

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα των Σίξερς με τους Μπουλς, με τους Φιλαδέλφεια να μην ανησυχούν για την κατάσταση του αλλά να είναι προσεκτικοί.

Ο Τζοέλ Εμπίντ χτύπησε καμπανάκι στους Σίξερς καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί για παν ενδεχόμενο στο δεύτερο μέρος με τους Μπουλς.

Ο Ντοκ Ρίβερς πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση του, δηλώνοντας:

«Τα δύο τελευταία χρόνια πήγαμε στα playoffs έχοντας τραυματισμούς και ξέρουμε ότι δεν μπορείς να νικήσεις αν οι σταρ σου δεν είναι υγιείς” δήλωσε ο τεχνικός των Σίξερς, για να προσθέσει – αναφερόμενος και στο γεγονός ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν αγωνίστηκε στο ίδιο ματς λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού – “θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι υγιείς όταν πρέπει».

Από την πλευρά του ο Εμπίντ εμφανίστηκε και ο ίδιος καθησυχαστικός, λέγοντας πάντως πως θέλει να είναι προσεκτικός: «Έχουμε ήδη κλειδώσει την παρουσία στα playoffs οπότε αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε υγιείς. Αν αισθάνομαι καλά θα παίξω στο επόμενο παιχνίδι μας, αλλά αν όχι δεν θα το ρισκάρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς