20.9 C
Athens

Μπέικον: Μου λείπουν τα παιδιά μου, είναι δύσκολο να μένω μακριά από τις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός λύγισε στο instagram δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά του και παραδέχθηκε πως όσο καλά κι αν είναι τα λεφτά, όσο κι αν του αρέσει το μπάσκετ, η προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του

Ο Ντουέιν Μπέικον βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Ευρώπη και όπως ο ίδιος δήλωσε σε live στο instagram, είναι δύσκολο να μένει μακριά από την πατρίδα του από τη στιγμή που του λείπουν τα παιδιά του.

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού δημοσιοποίησε τα συναισθήματά του σχετικά με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η οικογένεια, τονίζοντας πως όσο κι αν τα χρήματα που παίρνει στην Ευρώπη είναι καλά, πάνω από αυτά είναι τα παιδιά του. Τα οποία δεν μπορούν να πάρουν το αεροπλάνο και να έρθουν, όπως ο ίδιος είπε, αφού δεν είναι πλέον ζευγάρι με τη μητέρα τους…

Διαβάστε τη συγκινητική εξομολόγηση του Ντουέιν Μπέικον

«Μου λείπουν τα παιδιά μου τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ, απλώς και μόνο για να είμαι κοντά τους! Είμαι μόνο 27 ετών, αγαπώ το μπάσκετ όμως είναι δύσκολο να μένω μακριά από τις ΗΠΑ. Όταν έχεις παιδιά, σημαίνει πως έχει ευθύνες. Σύμφωνοι, τα λεφτά είναι καλά, βγάζω περισσότερα από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ όμως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Δεν λέω ότι αποσύρομαι. Μου αρέσει πραγματικά εδώ, απλώς μου είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να πάρουν το αεροπλάνο και να έλθουν στην άλλη άκρη του κόσμου αφού δεν είμαι πια με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω όμως είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω για πολλά χρόνια τον εαυτό μου στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για εμένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς