22.5 C
Athens

Βάσας – Πανιώνιος 12-6: Λύγισαν στη Βουδαπέστη κι έχασαν την ευκαιρία για τελικό οι Κυανέρυθροι

Στα ημιτελικά του Euro Cup σταμάτησε η εξαιρετική φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης, καθώς η Βάσας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους Κυανέρυθρους.

Η ουγγρική ομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και, με τη νίκη της 12-6 στη ρεβάνς της Βουδαπέστης, ανέτρεψε εύκολα το εις βάρος της 9-8 της Νέας Σμύρνης και προκρίθηκε στον τελικό.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου άντεξε όσο άντεξε η άμυνά της και ο τερματοφύλακας Κώστας Λιμαράκης. Με την πιεστική άμυνα των Μαγυάρων να μην αφήνει πολλά περιθώρια, το 1-1 των πρώτων έξι λεπτών μετατράπηκε σε 6-1 λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, αφού η Βάσας βρήκε λύσεις, είτε στον παίκτη παραπάνω, είτε στα ίσια (παρότι ο Λιμάράκης απέκρουσε πέναλτι του Ερντελι).

ΒΑΣΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-6

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2

ΒΑΣΑΣ (Νίκιτς): Μίτροβιτς, Μπργκούλιαν, Ζερινβάρι, Ραντζέλοβιτς 2, Κόναρικ 1, Μέζεϊ, Σιμόν, Ναγκάεφ 3, Ερντελι, Μπάτορι 3, Μπέντο, Σελντμάγερ 3, Μίτσεϊ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς