21.2 C
Athens

Γιαντράν – Βουλιαγμένη 10-10: Όρθιος στο Σπλιτ ο ΝΟΒ, κρατά γερά την 4η θέση

Έφυγε με την ισοπαλία από το Σπλιτ απέναντι στη Γιαντράν ο ΝΟ Βουλιαγμένης (10-10) θα μπορούσε όμως κάλλιστα να επιστρέψει στη βάση του με το μεγάλο διπλό.

Το προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι, βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση οδηγού, είχε την τελευταία ευκαιρία στα χέρια του αλλά ο Στάθης Καλογερόπουλος στα 4 δευτερόλεπτα από τη λήξη δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς και η Γιαντράν που τον ακολουθεί έχει 11 με τον ΝΟΒ να κρατά το προβάδισμα και μαζί την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στο Final Eight.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 1, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2,, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς