20.2 C
Athens

Πέπε: Ήταν κλειστές για μένα οι πόρτες του Ολυμπιακού, θα μου έκανε καλό τότε αν έπαιζα στη Γρανάδα

Ο Πέπε εμφανίστηκε πικραμένος όχι γιατί δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στον Ολυμπιακό, αλλά γιατί για κάποιες μέρες δεν πρόλαβε να πάρει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα

Αποκαλυπτική συνέντευξη για τους λόγους που δεν κατάφερε να βρει ρόλο στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με διαδοχικούς δανεισμούς παραχώρησε ο Πέπε.

Ο Πορτογάλος μέσος υποστήριξε μεταξύ άλλων στην πορτογαλική ιστοσελίδα noticiasaominuto.com πως την πρώτη του σεζόν αποχώρησε μετά από αρκετές συζητήσεις και αφού πια δεν είχε εκπληρώσει την επιθυμία του να παίξει στη Γρανάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τότε ήμουν μια μεταγραφή με δική του απαίτηση, αλλά μετά πήραν κι άλλον μέσο, επειδή ήμουν τραυματίας και πλησίαζαν τα πλέι οφ για το Champions League. Είναι μια διοργάνωση στην οποία το κλαμπ συγκεντρώνεται πολύ και μετά αφοσιώνονταν στο πρωτάθλημα, το οποίο συνήθως κατακτούσαν. Νομίζω ότι ποτέ δεν βρήκα την τοπ φόρμα μου στον Ολυμπιακό. Δεν έπαιζα όπως ήθελα και ήμουν απελπισμένος. Όταν φτάσαμε στον Ιανουάριο, μίλησα με τον ατζέντη μου και του εξήγησα ότι θέλω να φύγω δανεικός, γιατί δεν ήμουν χαρούμενος που δεν έπαιζα. Ψάξαμε για λύση και προέκυψε η Γρανάδα στη La Liga, πέντε μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Εξήγησα στον Μαρτίνς ότι είχα πρόταση από την Ισπανία, που ήταν και στόχος μου να παίξω εκεί. Εφόσον δεν έπαιζα και δεν υπήρξε προοπτική να αλλάξει κάτι στις επιλογές του προπονητή, του ζήτησα να με αφήσει να φύγω και να μιλήσω με τον πρόεδρο, στην περίπτωση που υπήρχαν άλλα εμπόδια για τη μεταγραφή μου. Αλλά μετά, μίλησα με τον μάνατζέρ μου και έμαθα ότι ο πρόεδρος είπε πως ο Μαρτίνς με υπολόγιζε. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι ο πρόεδρος δεν θα με άφηνε να φύγω και γι’ αυτόν δεν υπήρχε πρόβλημα.

Έτσι πήγαινε το πράγμα για τρεις-τέσσερις μέρες, μέχρι που φτάσαμε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ήταν άσχημο. Παίζανε αυτό το πινγκ πονγκ και την τελευταία μέρα, είχαμε και παιχνίδι, στο οποίο μπήκα τα τελευταία 30 λεπτά και νομίζω ότι ήμουν καλός, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε και μου είπε ότι μπορούσα να φύγω, γιατί οι πόρτες του Ολυμπιακού ήταν κλειστές για μένα.

Εκείνη τη στιγμή, ήμουν ευτυχισμένος, γιατί νόμιζα ότι η πόρτα της Γρανάδα ήταν ακόμα ανοιχτή. Τηλεφώνησα στον μάνατζερ και του είπα ότι ο Μαρτίνς με αφήνει να φύγω, αλλά τότε δεν μπορούσα να πάω πια στη Γρανάδα. Είπαν ότι έπρεπε να απαντήσω έως το προηγούμενο απόγευμα κι αν δεν απαντούσα θετικά θα έπαιρναν άλλο παίκτη. Ο μάνατζερ με ενημέρωσε ότι ο Ντομίνγκος Κίνα είχε συμφωνήσει ήδη με τη Γρανάδα».

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί συνέβη αυτό, μιλούσα συνέχεια για την ευκαιρία που είχα να πάω στη Γρανάδα και πως θα μου έκανε καλό. Μετά από όσα συνέβησαν, δεν είχα πλέον τη θέληση να μείνω στον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε η Φαμαλικάο. Τώρα στην Καρταχένα υπάρχει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς εφόσον κερδίσουμε την άνοδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς