21.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία ο Μπότο για να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για Ντάντας

Στην Πορτογαλία ώστε να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της O Jogo.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κρύψει την πρόθεση του να κρατήσει στο ρόστερ του τον Τιάγκο Ντάντας και για αυτό σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της O Jogo, ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Πορτογαλία ώστε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Στον Δικέφαλο φαίνεται να θέλουν να κρατήσουν ως δανεικό και τη νέα χρονιά τον Πορτογάλο, με την πλευρά της Μπενφίκα πάντως να ψάχνεται να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Έτσι οι Ασπρόμαυροι φαίνεται να θέλουν να διαπραγματευτούν από την αρχή τους όρους της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, καθώς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ όπως είχε συμφωνηθεί για την αγορά του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να διαπραγματευτεί τα ποσά που έχουν οριστεί ως ρήτρες, παραδεχόμενη ότι έχει αλλάξει η επενδυτική της ικανότητας στο θέμα του Ντάντας που βρίσκεται στην εθνική Πορτογαλίας K-21, υπό τις οδηγίες του Ρουί Χόρχε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς