14.3 C
Athens

Η Βίρτους Μπολόνια έχει βάλει στόχο μια μόνιμη θέση στη EuroLeague

Η Βίρτους Μπολόνια έχει θέσει ως στόχο τη μονιμοποίηση της στην Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

Ο Λούκα Μπαράλντι μίλησε στο ιταλικό Μέσο «Il Carlino» και δεν έκρυψε πως στόχος της Βίρτους Μπολόνια είναι να κλείσει μόνιμη θέση στη EuroLeague.

Η ιταλική ομάδα τη φετινή χρονιά παλεύει για την είσοδο της στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει έδαφος και βρίσκεται στη 13η θέση με ρεκόρ 13-16.

«Η απόκτησή της άδειας στην Euroleague είναι είναι ένας από τους στόχους μας ωστόσο γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τις επαφές που είχαμε τους τελευταίους μήνες σε διάλογο» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για τον στόχο του νέου γηπέδου:

«Όσον αφορά το νέο μας γήπεδο, η οποία είναι μια σημαντική μεταβλητή σε αυτήν την κατάσταση, προχωράμε με τη Segafredo Arena και ελπίζω να έχουμε θετικά νέα σύντομα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς