21 C
Athens

Άλμπα: Θα ήθελα να επιστρέψει ο Μέσι, αλλά είναι χαρούμενος στο Παρίσι

Ο Τζόρντι Άλμπα δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, αλλά τόνισε πως είναι χαρούμενος στο Παρίσι

Τα σενάρια τις τελευταίες ημέρες για επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχουν πάρει φωτιά και ο Τζόρντι Άλμπα μίλησε για το θέμα, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι που δεν είναι γνωστό έως τώρα.

Παράλληλα θέλησε ίσως να βάλει ένα στοπ στον ενθουσιασμό που έχει αρχίσει να υπάρχει, λέγοντας πως ο Αργεντινός είναι χαρούμενος στο Παρίσι.

Αναλυτικά:

«Έζησα την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Την ημέρα που έγινε γνωστό τού μίλησα το πρωί και μου είπε ότι είχε έρθει από την Ίμπιζα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Είδα τα νέα με τη γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα χαμένος για δύο λεπτά. Ήταν δύσκολο, γιατί έχουμε μια υπέροχη σχέση. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Λέο έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι δεν γινόταν να μείνει. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, γιατί μόνο αυτός κι ο σύλλογος γνωρίζουν τι συνέβη. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να μείνει.

Μπορείτε να κάνε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω απάντηση. Ξέρω ότι πέρασε πολύ άσχημα όταν έφυγε. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Είχε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, την οικογένειά του, τους φίλους του εδώ. Κερδίσαμε πολλά πράγματα χάρη σε αυτόν.

Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θα επιστρέψει. Δεν το έχουμε συζητήσει, γιατί έχει συμβόλαιο με την Παρί. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι. Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στη ζωή εκεί, αλλά μίλησα μαζί του και φέτος ήταν πολύ καλύτερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς