20.2 C
Athens

Record: Τεταμένο το κλίμα στην Πόρτο, προς παραίτηση ο Κονσεϊσάο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Πόρτο τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Record σε δημοσίευμά της.

Το πορτογαλικό Μέσο ισχυρίζεται πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται στα πρόθυρα παραίτησης από την τεχνική ηγεσία των Δράκων καθώς φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πίντο Ντα Κόστα.

Το 0-0 στην έδρα της Μπράγκα έφερε την Πόρτο στο -10 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, ενώ παράλληλα σε κίνδυνο είναι και η δεύτερη θέση. Τη δύσκολη συγκυρία ήρθαν να πυροδοτήσουν οι δηλώσεις του προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου, ο οποίος ρωτήθηκε για τις επενδύσεις στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και εκείνος απάντησε με νούμερα:

 

«Δεν είναι αλήθεια ότι υπήρξε έλλειψη επενδύσεων. Θα θυμάμαι ότι φέτος φέραμε τον Γκρούγιτς για 10.000.000, τον Βερόν επίσης για 10.000.000, τον Κάρμο για 20.000.000 και άλλους», τόνισε λακωνικά και η αλήθεια είναι πως η Πόρτο έδωσε συνολικά περίπου 50.000.000 ευρώ ενώ εισέπραξε 85.000.000.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κονσεϊσάο σκέφτεται άμεσα να υποβάλει την παραίτησή του – ακόμα και μέσα στη διακοπή των εθνικών ομάδων – καθώς αισθάνεται αδικημένος και αβοήθητος, χωρίς στήριξη σε μια ομάδα που βρίσκεται από το 2017 έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς