23.3 C
Athens

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Μίτροβιτς

Με πολύ βαριά τιμωρία, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 10 αγωνιστικές, κινδυνεύει ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μετά την αποβολή του στο 72ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (19/3), λόγω φραστικής επίθεσης κι απώθησης προς τον διαιτητή, Κρις Κάβανο.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός και πρώτος σκόρερ διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα προς τον ρέφερι, μετά την απόφασή του να υποδείξει πέναλτι στο 71’ (έπειτα από υπόδειξη και του VAR) σε χέρι του Γουίλιαν, την ώρα που η Φούλαμ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μίτροβιτς επιτέθηκε φραστικά στον Κάβανο τον οποίο και στη συνέχεια έσπρωξε, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε κι ο προπονητής της λονδρέζικης ομάδας Μάρκο Σίλβα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ζήτησε συγνώμη τόσο για τη δική του αντίδραση, όσο και για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως ευελπιστεί οι αρμόδιοι να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους στον Μίτροβιτς.

«Δεν είδα κάτι τόσο κακό. Ναι, ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή, ενώ θα έπρεπε να ελέγξει τα συναισθήματα του. Έχουμε δει την εικόνα και θα μιλήσουμε μαζί του. Ελπίζω οι αρμόδιοι, να αντιμετωπίσουν την υπόθεση με την σοβαρότητα που της αρμόζει και να κρίνουν με δίκαιο τρόπο τον ποδοσφαιριστή μας.

Η ιστορία με τον Κρις Κάβανο είναι πολύ δύσκολη φέτος, δυστυχώς φέτος είμαστε πολύ άτυχοι μαζί του, απλά δεν καταλαβαίνω κάποιες αποφάσεις του.

Φυσικά πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Είμαστε άνθρωποι αλλά πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση αντίκρισα την κόκκινη κάρτα επειδή βγήκα έξω από τα όρια του πάγκου μου και όχι για τα λόγια μου.

Δεν θα πω ψέματα, φώναξα στον διαιτητή και δεν του μίλησα με τον καλύτερο τρόπο, η απόφαση ήταν δίκαιη αλλά δεν με άκουσε. Αποβλήθηκα γιατί βγήκα έξω από τον επιτρεπόμενο χώρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς