13.2 C
Athens

Μαρινάκης για Μπαλτάκο: «Πέρα από μάρτυρες, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στη διάψευση του Τάκη Μπαλτάκου με λεπτομερή στοιχεία που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Οι σοβαρότατες και σοκαριστικές καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη περί συμμοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και «απειλών του Δ. Μελισσανίδη στον Τάκη Μπαλτάκο», έφεραν την άμεση απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ ο οποίος εξέδωσε δήλωση διάψευσης που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «κατηγορηματική», αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά την τελευταία πρόταση του κειμένου.

Ο πρόεδρος της Super League τοποθετήθηκε επίσημα εκ νέου μέσα από την ιστοσελίδα του συνεταιρισμού των ομάδων και τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ ψεύδεται και μάλιστα αποκαλύπτει πως πέρα από μάρτυρες υπάρχουν και τηλεφωνήματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Η νέα επίσημη τοποθέτηση του Β. Μαρινάκη:

«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.

Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για παρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς