23.4 C
Athens

Λαρεντζάκης: Επιτυχία της διοίκησης και του προπονητή η χημεία που υπάρχει σε αυτή την ομάδα

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην επιτυχία του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν θεωρώντας πως παίζει ρόλο η διοίκηση αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχουν δημιουργήσει χημεία στο σύνολο.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε παράλληλα ότι το 12-0 με τον Παναθηναϊκό  δεν λέει κάτι αλλά δείχνει κάτι για την ομάδα του που τα δίνει όλα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ:

Για το ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο ντέρμπι: «Είναι η πρώτη φορά, αλλά δεν κοιτάμε αυτό. Βαθμολογικά δεν ήταν σημαντική αναμέτρηση, αλλά αυτά τα ματς τα βλέπουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια».

Για το 12-0: «Τίποτα δεν λέει, αλλά δείχνει κάτι. Κάθε ματς έχει διαφορετική σημασία. Ο κόουτς μας πέρασε να παίζουμε για να τα δίνουμε όλα».

Για το κλειστό χαρακτήρα του ματς: «Τα ματς εδώ στο ΟΑΚΑ είναι κλειστά στην Ελλάδα. Εμείς εστιάζουμε στην άμυνα μας. Έβαλε ο Παναθηναϊκός κάποια σουτ και έκλεισε το παιχνίδι».

Για τη χημεία του Ολυμπιακού: «Ό,τι και να γίνει από τραυματισμούς και αποτελέσματα μπορούμε να τις διαχειριστούμε. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα και αυτό είναι μία επιτυχία της διοίκησης και του κόουτς. Είμαστε όλοι φίλοι και έξω από το παρκέ, πάμε για καφέ υπάρχει αυτή η χημεία. Αυτή είναι η τεράστια επιτυχία η χημεία που έχουμε είναι το κλειδί για να ξεπεράσουμε τις καταστάσεις».

Για τις φωνές του κόουτς Μπαρτζώκα: «Όταν δεν πας καλά υπάρχει πίεση. Δεν είναι από τους πιο ήρεμους, αλλά έχουμε βρει μία μέση λύση. Κρίνεται από τα αποτελέσματα όπως και εμείς και όλοι τα έχουμε καταφέρει».

Για τα ρεκόρ: «Αυτά τα ρεκόρ είναι για τον κόσμο κάτι ωραίο, αλλά για εμάς είναι κάθε ματς διαφορετικό. Για αυτό δείχνουμε σταθερότητα και σοβαρότητα όλη τη σεζόν».

Για την αναγνώριση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν την καλύτερη ομάδα και να αποδείξουν πως μπορούν να παίξουν το ίδιο μπάσκετ με εμάς. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ ήθελα να κερδίσω τους καλύτερους. Παίζουμε ομαδικά, αλλά όταν παίζουμε με αντιπάλους δεν μας λένε μπράβο».

Για το χαιρετισμό της κόμπρας: «Αυτό το ξεκίνησε ο Oυόκαπ γιατί είναι παιχνιδιάρης και είναι ένα παρατσούκλι και προχωράμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς