20.5 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ τα βάζει (και) με την ΕΟΚ: «Είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που φέρνει μαζικό κόσμο στις εξέδρες»

Αφού τα έβαλε με την ΕΟΠΕ, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξέσπασε και κατά της ΕΟΚ ενόψει του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ζωφριάς.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ διαμαρτύρεται και πάλι για τον μικρό αριθμό προσκλήσεων αναφέροντας πως ζήτησε κερκίδα 600 θέσεων αλλά του δόθηκαν μόλις 25 έπειτα από άρνηση της ΕΟΚ και της Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ζωφριά.

Για μια ακόμα φορά γινόμαστε θεατές μιας κατάστασης που δεν πάει το άθλημα μπροστά αλλά το γυρίζει πίσω.

Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει μαζικό κόσμο στις εξέδρες στο συγκεκριμένο άθλημα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας και να τυγχάνουμε αυτής της αντιμετώπισης.

Σε φάιναλ φορ που δεν υπάρχει καμία οπαδική αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν δεν έχει καμία λογική να περιοριστεί ο Παναθηναϊκός σε 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να παρευρεθεί σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να πάρει ξεχωριστή κερκίδα 600 θέσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη στιγμή που το γήπεδο χωράει 1.200 θεατές και το αίτημα του για την ώρα είναι αρνητικό από αστυνομία και ΕΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς