20.5 C
Athens

Γαλατσόπουλος: Κοινός στόχος για την επόμενη διετία η βελτίωση της Basket League

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ με πλειοψηφία και στην πρώτη του δήλωση ευχαρίστησε όσους του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο από το 2017 που ανέλαβε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως αποτελεί ευθύνη για τον ίδιο και στόχος της επόμενης διετίας είναι ακόμα καλύτερο θέαμα και προϊόν για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη λειτουργία των ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκειμένου να συνεχίσω για τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Η επανεκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ στην επιθυμία όλων μας, όσων υπηρετούμε το αγαπημένο μας άθλημα και των φιλάθλων, για περαιτέρω αναβάθμιση και πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ. Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων.

Ο στόχος είναι κοινός την επόμενη διετία και θέλουμε την συνεργασία όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να προσφέρουν: Να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα για την βελτίωση της Basket League. Να προσφέρουμε ακόμη καλύτερο θέαμα, να προσελκύσουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα, να διαφυλάξουμε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, την επιστροφή της οποίας πετύχαμε μετά από 20 χρόνια, και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία των ΚΑΕ και την ισονομία στον ανταγωνισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς