19.9 C
Athens

Αισιόδοξος για επιστροφή του Μέσι ο Σέρτζι Ρομπέρτο: «Τον περιμένουμε ήδη»

Αισιόδοξος πως ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ανέβασε τη διαφορά από τη Βασίλισσα στους 12 βαθμούς.

Όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του αγώνα η διάθεση στους Μπλαουγκράνα ήταν στα ύψη και ο Σέρτζι Ρομπέρτο δεν δίστασε να εκφράσει την αισιοδοξία του και για ένα άλλο θέμα. Αυτό είναι η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, με τον Ισπανό μπακ να λέει πως δεν συμπεριφέρονται καλά στον Αργεντινό σταρ στο Παρίσι και πως στη Βαρκελώνη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν επιστρέψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποιος δεν θα ήταν έτοιμος να επιστρέψει ο Μέσι; Δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ γιατί είναι στο χέρι του να αποφασίσει. Εμείς πάντως τον περιμένουμε ήδη.

Κάνει καλές σεζόν στο Παρίσι, σκοράρει πολλά γκολ, δίνει ασίστ. Λόγω του αποκλεισμού στο Champions League, του επιτέθηκαν, αλλά είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και είναι πολύ κακό που δέχεται τέτοια αντιμετώπιση. Θα του φερθούμε πολύ καλά εδώ αν έρθει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς