15 C
Athens

Μπένετ στους «6» των πλέι οφ: «Ελάτε να τα πούμε»

Ο Στιβ Μπένετ κάλεσε τους εκπροσώπους των έξι ομάδων που αγωνίζονται στα πλέι οφ για συνάντηση, την ώρα που τα αλλεπάλληλα διαιτητικά όργια αλλοιώνουν τη βαθμολογία σε κάθε αγωνιστική

Μπορεί τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην περιβόητη Εξυγίανση να προσπαθούν να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι παρακολουθούμε «το καλύτερο πρωτάθλημα της δεκαετίας», ωστόσο η πραγματικότητα είναι – όπως πάντα – πολύ διαφορετική. Κι αν την προπερασμένη Κυριακή η… έκρηξη αποφεύχθηκε λόγω της νίκης του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια (σε μια άνευ προηγουμένου σφαγή από τον απίθανο Ιταλό Μαριάνι), τα όσα έγιναν στο χθεσινό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (αλλά και στο Άρης – ΠΑΟΚ) ήταν αδύνατον να αγνοηθούν.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των 6 ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 12:00.

Μετά τα όσα έγιναν στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ σε OPAP Arena και «Κλ. Βικελίδης», με ανακοινώσεις, παράπονα και εντάσεις, ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη τους προέδρους των 6 ομάδων των πλέι οφ τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς