15.7 C
Athens

Ο Κρόος «κάρφωσε» τον Αζάρ: «Δεν τον λυπάμαι, δεν περνάει άσχημα»

Ο Τόνι Κρόος απάντησε με ειλικρίνεια σε ερώτηση που του έγινε για τον Εντέν Αζάρ και την πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας πως δεν τον λυπάται και δεν πιστεύει πως περνάει τόσο άσχημα.

Η καριέρα του Εντέν Αζάρ έχει πάρει τον κατήφορο τα τελευταία χρόνια, με τις συμμετοχές του και τη φετινή χρονιά να είναι ελάχιστες.

Πρόσφατα ο Βέλγος σε δηλώσεις που παραχώρησε, εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος και πικραμένος με τα όσα ζει στη Βασίλισσα και τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει. Ο Τόνι Κρόος ρωτήθηκε για αυτές τις δηλώσεις και ήταν απολύτως ειλικρινής, αναφέροντας πως δεν πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του περνάει και τόσο άσχημα.

Αναλυτικά:

«Προφανώς είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά η λύπηση δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως ο Εντέν περνάει άσχημα. Μπορείς να λυπάσαι για ανθρώπους που περνούν πολύ πιο δύσκολα από εκείνον. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, δεν λυπάμαι κανέναν στο ποδόσφαιρο.

Είναι περίπλοκο το ζήτημα, γιατί κρατάει εδώ και καιρό. Αλλά στο τέλος, όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τη δική τους κατάσταση. Ξέρω καλά τον Εντέν, είμαστε συχνά μαζί. Αλλά δεν πρόκειται να νιώσω άσχημα γι’ αυτόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς