18.4 C
Athens

Σιμεόνε: Ο Γκριεζμάν πρέπει να έχει ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο

Στην αγωνιστική ωριμότητα της ομάδας του και κυρίως στην ποιότητα του Αντουάν Γκριεζμάν στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, λίγο μετά την νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Βαλένθια με 3-0.

Η Ατλέτικο συνέχισε την ανοδική της πορεία και μένοντας για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ατλέτικο – Βαλένθια 3-0: Αήττητη για 10ο σερί ματς και εδραιωμένη στην 3η θέση

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια, η χαρά του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κρυβόταν, με τον προπονητή των Ροχιμπλάνκος να έχει να πει καλό λόγο για όλους.

Αναλυτικά:

«Το καλύτερο είναι ότι, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα έχει ανακτήσει την δύναμή της και τον τρόπο παιχνιδιού της. Αφού αρχίσαμε μέτρια την σεζόν, τώρα είμαστε στον δρόμο για μια καλή χρονιά.

Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα, με συνδυασμούς κι ευκαιρίες. Τα επόμενα δύο γκολ μας έδωσαν περισσότερη ηρεμία. Η είσοδος των Μοράτα και Λεμάρ, βοήθησε στην νίκη. Βρήκαμε ταχύτητα, στιβαρότητα και αμυνόμαστε καλά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί επιθετικά η ομάδα έχει πολλές επιλογές. Ο Γκριεζμάν είναι από τους παίκτες που διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι όπου κι εάν βρίσκεται στο γήπεδο. Ξέρει από πού μπορεί να χτυπήσει τον αντίπαλο και από πού θα είναι επικίνδυνος. Και όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να του δίνεται ελευθερία στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς