20.5 C
Athens

Πλήγμα στην Άρσεναλ, χάνει τον Σαλιμπά για τις επόμενες εβδομάδες

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε από το πουθενά για την Άρσεναλ, που θα πρέπει να πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες χωρίς τον Γουίλιαμ Σαλιμπά. Μάλιστα δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει πως ο Γάλλος αμυντικός θα λείψει για μεγάλο διάστημα.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να διαχειριστεί η Άρσεναλ στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της Premier League. Ο Σαλιμπά αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Europa League κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι εκτιμήσεις για την κατάσταση δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές, αφού οι έντονες ενοχλήσεις που νιώθει στην πλάτη αναμένεται να τον κρατήσουν εκτός για μεγάλο διάστημα.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά υπάρχουν έντονοι φόβοι πως οι Κανονιέρηδες θα πρέπει να πορευτούν χωρίς τον Γάλλο αμυντικό στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Τομιγιάσου που αποχώρησε και αυτός τραυματίας από το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό, αλλά ο Μικέλ Αρτέτα θα πρέπει να στερηθεί για λίγο και τις δικές του υπηρεσίες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς