15 C
Athens

Αντσελότι: Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, πρέπει να δούμε την Μπαρτσελόνα σαν λιοντάρι και όχι σαν γάτα

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό του Κάρλο Αντσελότι στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπ Νου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται αντιμέτωπες σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό και τη μάχη του τίτλου.

Αυτή που ουσιαστικά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο είναι η Βασίλισσα, καθώς πάει στο ντέρμπι όντας 9 βαθμούς πίσω από τη μεγάλη της αντίπαλο. Έτσι το μόνο που θέλει είναι η νίκη, κάτι που υποστήριξε και ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του πριν το ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

Για το αν παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ: «Είναι μια αξιολόγηση που πρέπει να κάνει ο σύλλογος, αλλά έχω ήδη πει ότι θα έμενα εδώ όλη μου τη ζωή, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θέλω να συνεχίσω και ελπίζω να είναι έτσι. Το τι αποφασίζει ο σύλλογος δεν έχει σημασία, γιατί απολαμβάνω κάθε μέρα. Αν ο σύλλογος με θέλει για τρεις μήνες, τότε θα απολαύσω τρεις μήνες. Αν είναι τρία χρόνια, τότε τρία χρόνια».

Για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και αν ο τίτλος χάνεται οριστικά σε περίπτωση ήττας: «Δεν ξέρω. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη αύριο, θέλω μόνο να κερδίσουμε και αν δεν κερδίσουμε, θα το σκεφτούμε αργότερα.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε τί παιχνίδι θα δούμε αύριο, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Μπαρτσελόνα αμύνθηκε πολύ στο Κύπελλο γιατί πήρε το προβάδισμα. Το παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό ανάλογα με το τι θα συμβεί».

Για το αν φοβάται τους Μπλαουγκράνα: «Πρέπει να δούμε την Μπάρτσα σαν λιοντάρι και όχι σαν γάτα. Αν τη δούμε ως γάτα, μοιάζει σαν να πηγαίνουμε σε πάρτι. Και όχι, θα πάμε να παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πάντα φόβος, φυσικά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι φόβος, νεύρα… Για μένα οι δύο ώρες πριν είναι οι χειρότερες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς