17.6 C
Athens

Χάντμπολ: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες, 38-19 τη ΧΑΝΘ

Επιστροφή στη δράση μετά από σχεδόν έναν μήνα και νικηφόρο αποτέλεσμα με άνεση για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν πολύ εύκολα με 38-19 της ουραγού και υποβιβασμένης ΧΑΝΘ στο κλειστό της Ηλιούπολης για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Τα προβλήματα πάντως δεν έλειψαν για τον Νίκο Γραμματικό που στερήθηκε τους Νιοκάς, Οστρούτσκο, Κανδύλα, Βύρωνα Παπαδόπουλο, Καραμπουρνιώτη και έχασε με τραυματισμό τον Μιχαηλίδη στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Ο Δομπρής σκόραρε 10 γκολ στην αναμέτρηση, με τους Μοντόρο, Μπάγιο και Παπαβασίλη να πετυχαίνουν από τέσσερα. Τόσα είχε για τη ΧΑΝΘ (πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων) ο Χαριζόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γραμματικός): Κοτανίδης, Βαμβακάρης 3, Ρούσος 3, Παπαβασίλης 4, Κουτουλογένης, Μπάγιος 4, Δομπρής 10, Μπουρζέ 1, Πασσιάς 3, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα 2, Γκράτζαν 1, Μιχαηλίδης, Χάλαρης 3, Μπάουερ

ΧΑΝΘ (Παπαβασίλης): Σκουφάς 3, Σαλτιέλ, Πάντζιος 1, Ανδρεαδάκης 2, Σαράφης 2, Δάιος, Χαριζόπουλος 4, Κουκλοτίδης, Γιαννακίδης, Μπίλλιας 2, Αγαθόνικος 2, Σαμαράς, Κυριακίδης 2, Τσάγγαλης 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς