20.8 C
Athens

Ο Τοντ Μπόλι είναι κοντά στην εξαγορά μετοχών της Στρασμπούρ

Ακόμη πιο ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου θέλει να μπει ο Τοντ Μπόλι, αφού μετά την απόκτηση της Τσέλσι διαπραγματεύεται για την εξαγορά μέρος των μετοχών της Στρασμπούρ, ενώ δεν αποκλείεται η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Στρασμπούρ, Μαρκ Κελέ, για την εξαγορά μετοχών της ομάδας ή και του πλειοψηφικού πακέτου είναι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Guardian.

Ο ιδιοκτήτης των Μπλε του Λονδίνου έχοντας τον γνωστό ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, να τον συμβουλεύει για τις κινήσεις που θα κάνει, έχει βάλει σκοπό πέρα από την Τσέλσι να μπει και σε άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Οι σκέψεις του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να χαλαρώσει τους περιορισμούς στις ομάδες που έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και τη δυνατότητά τους να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενισχύουν ακόμη παραπάνω τα σχέδια του Τοντ Μπόλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λόγος που Μαρκ Κελέ θέλει να αποχωρήσει από το Στρασβούργο και συζητάει για την πώληση των μετοχών ή και του πλειοψηφικού πακέτου, είναι η επιθυμία του να γίνει νέος πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς