21.8 C
Athens

Live streaming: Πουέρτο Ρίκο – Ελλάδα

Δείτε σε live streaming τον αγώνα της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο (22.00)

Η Αμερικανομεξικάνα φόργουορντ των Εσπερίδων Καλλιθέας  Τζάκι Λούνα Κάστρο αγωνίστηκε στο Centrobasket στις 23 Αυγούστου στο Μανάτι του Πουέρτο Ρίκο.

Το Μεξικό έχασε 71-66 από το Πουέρτο Ρίκο μετά από ένα δραματικό ματς που αποδείχθηκε ουσιαστικά ο τελικός αφού ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που η μετέπειτα «χρυσή» οικοδέσποινα στο centro ζορίστηκε αρκετά. Είναι προφανές ότι η ομάδα του coach Jerry Batista  (πάει και αυτή Τενερίφη στο πολύ δύσκολο Γ΄ γκρουπ λάκο των λεόντων , με Ισπανία Ιαπωνία και Βέλγιο), δεν είναι υπερομάδα (κάθε άλλο) και χωρίς να φανεί αυτό υπερφίαλο  υποδεέστερο της Εθνικής μας με μεγάλο όπλο την φοβερή πόιντγκαρντ (1.65) Τζένιφερ Ο’ Νιλ.

Η Μαριέλα Φασούλα δεν θα είχε αντίπαλο αλλά δυστυχώς απουσιάζει σήμερα αφού έμεινε στην Αθήνα προληπτικά. Η λογική πάραυτα λέει ότι τα κορίτσια του Κεραμιδά σήμερα στο Κάσερες και λόγω εμπειρίας, είναι το φαβορί . Επειδή όμως δεν έχει κανείς μας δει τις διεθνείς να αγωνίζονται σε φιλικό ματς (τα ματς με το Βέλγιο δεν είχαν live streaming) το σημερινό ματς στις 22.00 ώρα Ελλάδας είναι μια καλή ευκαιρία να τις  δούμε  . Η Ισπανική Ομοσπονδία φρόντισε γιαυτό . Την ίδια ώρα βέβαια στην τηλεόραση υπάρχει και το Εσθονία Ελλάδα για το Uefa Nations Cup στο ποδόσφαιρο αλλά ο συνδυασμός με τον υπολογιστή είναι καθόλα εφικτός. Να η ηλεκτρονική διεύθυνση. Καλή μας επιτυχία….

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς