19.8 C
Athens

Δύσκολες αποστολές για τους μονομάχους της παραμονής στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Όλα έτοιμα είναι για την έναρξη των πλέι άουτ της Super League, με την πρώτη αγωνιστική να ξεκινάει σήμερα (18/3) και να περιέχει δύσκολες αποστολές για τις ομάδες που δίνουν τη μάχη για την παραμονή.

Η αγωνιστική δράση στη Super League συνεχίζεται με την έναρξη των πλέι άουτ. Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός που είναι οι ομάδες που καίγονται και δίνουν τη μάχη για την παραμονή, έχουν δύσκολες αποστολές στην πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα της Νίκαιας αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, τον οποίον κέρδισε στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική και η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ματς της ομάδας της Φθιώτιδας μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα τα πράγματα, καθώς ο ΠΑΣ δεν έχει καταφέρει να πάρει μια μεγάλη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και είναι μόλις 5 βαθμούς πιο πάνω από την ομάδα της Νίκαιας, αλλά και 6 πάνω από τη Λαμία με την οποία αγωνίζεται σήμερα.

Το άλλο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους 2 προπονητές να δοκιμάσουν πράγματα αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δει όσο θα ήθελαν, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η βαθμολογία πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Ατρόμητος 29

Παναιτωλικός 29

ΟΦΗ 26

Αστέρας Τρίπολης 25

ΠΑΣ Γιάννινα 23

Ιωνικός 18

Λεβαδειακός 17

Λαμία 17

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς