21.4 C
Athens

Νότιγχαμ – Νιούκαστλ 1-2: Ίσακ, ο εκπορθητής του Σίτι Γκράουντ

Ο Σουηδός επιθετικός με δύο γκολ σταμάτησε το αήττητο σερί 9 αγώνων που διατηρούσε στο σπίτι της η Νότιγχαμ, η οποία υπέστη την πρώτη της ήττα στο Σίτι Γκράουντ μετά τις 16 Σεπτεμβρίου

Το Σίτι Γκράουντ ήταν απόρθητο κάστρο για κάθε ομάδα που το επισκέπτεται φέτος αλλά η Νιούκαστλ αποτέλεσε μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις χάρη σε γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις. Η Νότιγχαμ είδε το αήττητο σερί στο σπίτι της να σταματά στα 9 παιχνίδια (1-2) και έμεινε στο +2 (με ματς περισσότερο) από την επικίνδυνη ζώνη την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στον πόντο την τετράδα.

Οι Κόκκινοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά τις 16 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με τη Φούλαμ. Η Νιούκαστλ αποδείχθηκε δικαιολογημένα σκληρό καρύδι αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26′ (τραγικό λάθος του Μπότμαν για το 1-0 του Ντένις) κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον τρομερό Αλεξάντερ Ίσακ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Νάβας, Οριέ, Νιακατέ, Φελίπε, Λόντι, Γέιτς (58′ Φρόιλερ), Σέλβι (90+6′ Σκάρπα), Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντένις (79′ Νίκο Γουίλιαμς), Αγιού (79′ Σάριτζ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Σέρ, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Μέρφι (84′ Ρίτσι), Ίσακ, Σεντ Μαξιμέν (46′ Άντερσον)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 17/3

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ 1-2 (26′ Ντένις / 45+2′, 90+3′ πεν. Ίσακ)

Σάββατο 18/3

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ (17:00)

Γουλβς – Λιντς

Μπρέντφορντ – Λέστερ

Σαουθάμπτον – Τότεναμ

Τσέλσι – Έβερτον (19:30)

Κυριακή 19/3

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (16:00)

*Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Μπράιτον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ Φούλαμ ελέω FA Cup.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς