15.9 C
Athens

Champions League: Τιτανομαχία Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν και ιταλικός εμφύλιος ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι στους «8»

Η τιτανομαχία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου τραβάει όλα τα βλέμματα στους «8» του UEFA Champions League - Αναλυτικά ο δρόμος προς τον τελικό

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League, αλλά και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Ξεχωρίζει η τιτανομαχία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου στους «8».

Μεγάλες μάχες έβγαλε η κληρωτίδα του UEFA Champions League για τα προημιτελικά στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Ξεχωρίζουν οι μάχες Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν – Νάπολι. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 11-12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν μία εβδομάδα αργότερα στις 18 και 19 Απριλίου.

Γνωστές έγιναν και οι διασταυρώσεις για την ημιτελική φάση, με τον νικητή του Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι να αγωνίζεται με τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν.

Ιταλικό εμφύλιο είναι πιθανόν να έχουμε και στα ημιτελικά, καθώς ο νικητής του Μίλαν – Νάπολι θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με τον νικητή του Ίντερ – Μπενφίκα.

Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Ίντερ – Μπενφίκα

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου

Μίλαν – Νάπολι

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά:

Νικητής Ρεάλ Μαδρίτης/Τσέλσι – Νικητής Μάντσεστερ Σίτι/Μπάγερν Μονάχου

Νικητής Μίλαν/Νάπολι – Νικητής Ίντερ-Μπενφίκα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς