17.7 C
Athens

Ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο, ο Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Μαυροβούνιος ρέφερι στο αθηναϊκό ντέρμπι, Σουηδός στο «Βικελίδης», ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο, ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς, να σφυρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς έχει μεγάλη εμπειρία στη χώρα μας, αφού έχει σφυρίξει στο παρελθόν για το πρωτάθλημα τους αγώνες ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ τη σεζόν 2020/21, τα ματς Ιωνικός – Ατρόμητος, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τη σεζόν 2021/22, ενώ φέτος έχει διευθύνει το Παναθηναϊκός – Άρης για το πρωτάθλημα και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο Κύπελλο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς και Σρντάν Γιοβάνοβιτς, τέταρτος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR o Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Το Βόλος – Ολυμπιακός είναι το μόνο παιχνίδι στο οποίο ορίστηκε Έλληνας διαιτητής, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να διευθύνει την αναμέτρηση έχοντας ως βοηθούς Κωσταρά και Δημητριάδη και τέταρτο τον Τζοβάρα. Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Πετρόπουλο.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ έχοντας ως βοηθούς τους Φρέντερικ Κλάιβερ και Ρόμπιν Βίλντ επίσης από τη Σουηδία. Τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Αλβανός, Γιουτσίν Τζάγια και ο Μιχάλης Παπαδάκης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς