22.3 C
Athens

Ντουρμάζ: «Απείλησαν την οικογένεια και τα παιδιά μου»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του εξαιτίας του φάουλ που υπέπεσε στο παιχνίδι με την Γερμανία και προήλθε η ήττα για την ομάδα του (2-1)

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το γεγονός ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, τονίζοντας ότι το χειρότερο είναι ότι απείλησαν και την οικογένεια του.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και του έδειξαν την αγάπη τους.

«Είναι μέρος της δουλειάς μας και είμαι πάντα πρόθυμος να αποδεχτώ την κριτική. Ωστόσο υπάρχουν όρια και τα όρια στην περίπτωσή μου ξεπεράστηκαν. Το χειρότερο είναι ότι απείλησαν την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Ποιος διάολο κάνει τέτοια πράγματα;».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος που παίζω για τη Σουηδία. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός ποδοσφαιριστή. Δε θα επιτρέψω σε κανένα ρατσιστή να πληγώσει την περηφάνια μου. Πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι στο ρατσισμό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και μου έδειξαν την αγάπη τους, σημαίνει πολλά για μένα. Σας παρακαλώ συνεχίστε να υποστηρίζετε τη Σουηδία, σας χρειαζόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς