19.7 C
Athens

ΑΕΚ: Όχι στην αλόγιστη χρήση χημικών, εξαντλήθηκαν οι αντοχές μας με τον Αυγενάκη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε στη σημερινή (16/3) σύσκεψη για τα θέματα ασφαλείας ενόψει των πλέι οφ να μην γίνεται αλόγιστη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και να επιτρέπονται οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών. Παράλληλα, στην Ένωση εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Τρία ζητήματα έθεσε από την πλευρά της η ΑΕΚ στη σημερινή σύσκεψη για τα θέματα ασφαλείας για τα πλέι οφ και για την πρόληψη της οπαδικής βίας.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος και γενικός σύμβουλος της Ένωσης, Γιώργος Κοσμάς, ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. να μην υπάρχει αλόγιστη χρήση χημικών στον αστικό ιστό γύρω από την OPAP Arena, καθώς δημιουργεί προβλήματα τόσο στους κατοίκους όσο και στους φιλάθλους. Επίσης, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης, η αστυνομία δεν έχει συνδράμει σε εκκλήσεις που τις έχουν γίνει από πλευρά της ΠΑΕ, κατά τα οποία πρέπει να παρέμβει.

Παράλληλα ζητήθηκε να υπάρχει μέσα στο νέο θεσμικό πλαίσιο η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών όταν δίνονται εισιτήρια από τη γηπεδούχο ομάδα, καθώς έτσι μπορούν να επιτηρηθούν πολύ πιο εύκολα από τις Αρχές.

Τέλος στην Ένωση υπήρξε δυσφορία προς το πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού όπως αναφέρουν στην ΑΕΚ έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του, κάτι που ήταν εκτός της ατζέντας της συνάντησης.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ αναφέρουν πως έχουν σκοπό να ξανά συμμετάσχουν σε νέες διαδικασίες, στις οποίες ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει ως σκοπό την αυτοπροβολή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς