19.3 C
Athens

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον 14χρονο Έλληνα Γιάννη-Χρήστο Κώστογλου

Η Ντόρτμουντ ψηφίζει ελληνικά και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά. Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 14χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη-Χρήστου Κώστογλου, ο οποίος είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο του.

Το όνειρο του ζει ο Γιάννης-Χρήστος Κώστογλου. Πριν καλά καλά συμπληρώσει 14 χρόνια ζωής -έχει γενέθλια στις 27 Ιουνίου- ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Ντόρτμουντ και είναι έτοιμος να ζήσει τη δική του λαμπρή καριέρα.

Ο νεαρός άσσος είναι ένας πολυσύνθετος αριστεροπόδαρος μέσος και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Γκλάντμπαχ. Προηγουμένως είχε περάσει από τις ακαδημίες των Ροτ Βάις Έσεν, Φορτούνα Ντίσελντορφ και είχε κεντρίσει ήδη από τότε αρκετά βλέμματα.

Η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που κατάφερε να τον κάνει δικό της και το πόσο πολύ το ήθελε αποδεικνύεται από το γεγονός πως τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους 14χρονους ποδοσφαιριστές στη Γερμανία. Μάλιστα ο Έλληνας μέσος έχει μπει ήδη στο μάτι της γερμανικής ομοσπονδίας που λογικά θα μας… προλάβει και θα τον καλέσει να φορέσει το εθνόσημο με την εθνική κάτω των 15.

Ο Γιάννης-Χρήστος Κώστογλου θα αγωνιστεί αρχικά με τη φανέλα της Κ15 της Ντόρτμουντ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Βεστφαλούς έχει χρονική διάρκεια 4 ετών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς