20.2 C
Athens

Μαρινάκης: Συνεχίζουμε τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις Κυπέλλων, τις νίκες και το μεγαλείο του συλλόγου

Παρών στον θρίαμβο του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που υποσχέθηκε περισσότερες επιτυχίες του συλλόγου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο ΣΕΦ, στήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Αλμπέρτο Τζουλιάνι και αμέσως μετά την κατάκτηση του Challenge Cup δεν έκρυψε τη χαρά του σε δηλώσεις που έκανε.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυριαρχικός απέναντι στη Μακάμπι και επικράτησε με 3-0 σετ όπως και στον πρώτο τελικό, για να πανηγυρίσει την 3η ευρωπαϊκή κούπα στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε από κοντά την προσπάθεια των Ερυθρόλευκων για την κατάκτηση της κούπας και η χαρά του δεν κρυβόταν ειδικά όταν οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι του έδωσαν να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

VIDEO: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν την κούπα του Challenge Cup στα χέρια του πανευτυχή Β. Μαρινάκη

Η χαρά και η συγκίνηση του δεν κρυβόταν και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτές οι στιγμές «είναι μοναδικά συναισθήματα που μας έχει βοηθήσει ο Θεός να τα βιώνουμε μέσα στα γήπεδα που κερδίζει ο Ολυμπιακός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι. Πανηγυρίζουμε για άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση κυπέλλου. Βλέπετε τι γίνεται στο ΣΕΦ. Αυτή είναι η εικόνα των νικητών. Από τη στιγμή που το βιώνεις εδώ μέσα νιώθεις ότι είσαι υποχρεωμένος να κερδίσεις, τις περισσότερες φορές κερδίζουμε.

Είναι μοναδικά συναισθήματα που μας έχει βοηθήσει ο Θεός να τα βιώνουμε μέσα στα γήπεδα που κερδίζει ο Ολυμπιακός. Εμείς συνεχίζουμε με αυτές τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις Κυπέλλων. Συνεχίζουμε τις νίκες και το μεγαλείο του συλλόγου».

Στη συνέχεια είπε: «Σίγουρα περιμένουμε και άλλα. Ακόμα είναι νωρίς. Περιμένουμε και άλλα, αλλά νιώθουμε νικητές. Σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς