25.3 C
Athens

Ποινή 8 αγώνων για τον Τζα Μοράντ

Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, τιμωρήθηκε με οκτώ αγώνες χωρίς αμοιβή για συμπεριφορά που βλάπτει το πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε η λίγκα.

Η τιμωρία καλύπτει τα έξι παιχνίδια που έχει χάσει, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Τετάρτης στο Μαϊάμι. Ο Μοράντ έχει δικαίωμα να παίξει τη Δευτέρα εναντίον του Ντάλας, αν και δεν θα αγωνιστεί, καθώς χρειάζεται λίγο επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστεί σωματικά για την επιστροφή του.

Ο Μόραντ, που συναντήθηκε με τον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη προκειμένου να συζητήσουν την κατοχή πυροβόλου όπλου σε ένα νυχτερινό κέντρο του Ντένβερ στα προάστια νωρίτερα αυτό το μήνα, θα χάσει 668.659 δολάρια σε μισθό..

«Η συμπεριφορά του Τζα ήταν ανεύθυνη, απερίσκεπτη και δυνητικά πολύ επικίνδυνη», είπε ο Σίλβερ σε μια δήλωση. «Έχει επίσης σοβαρές συνέπειες δεδομένης της τεράστιας επιρροής του, ιδιαίτερα μεταξύ των νεαρών θαυμαστών που τον έχουν πολύ ψηλά. Έχει εκφράσει ειλικρινή μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του. Ο Τζα μου έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι έχει μάθει από αυτό το περιστατικό και ότι κατανοεί ότι οι υποχρεώσεις και η ευθύνη του προς τους Μέμφις Γκρίζλις και την ευρύτερη κοινότητα του ΝΒΑ εκτείνονται πολύ πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς