21.3 C
Athens

Την Παρασκευή (17/3) η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Την Παρασκευή (17/3) το μεσημέρι θα πουν οι φίλοι της Ένωσης -και όχι μόνο- το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου, όπως έκανε γνωστό η ΑΕΚ. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έφυγε την Τετάρτη (15/3) σε ηλικία 81 ετών από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Έφυγε» ο εμβληματικός Μίμης Παπαϊωάννου

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Ένωση, η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή (17.3) στις 14:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια και η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00. Η ταφή θα γίνει στις 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ:

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς