20.7 C
Athens

Ρεάλ – Λίβερπουλ 1-0: Ο Μπενζεμά εκτέλεσε ξανά τους Κόκκινους και δείχνει τον δρόμο για το 15ο! (vid)

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει ξανά αλλά να τραυματίζεται στον πανηγυρισμό, οι Μαδριλένοι κατατρόπωσαν και φέτος τους Ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ βάζοντας πλώρη για ένα ακόμη τρόπαιο στη... δική τους διοργάνωση

Μη σου τύχει να πετύχεις τη Ρεάλ στα νοκ-άουτ ή σε τελικό του UEFA Champions League

Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης έδειξε ξανά ότι είναι το λιοντάρι στην ευρωπαϊκή ζούγκλα του ποδοσφαίρου και για να την βγάλουν εκτός πορείας, θα πρέπει να φτύσουν αίμα. Η Λίβερπουλ ήταν καταδικασμένη στον αποκλεισμό από το πρώτο παιχνίδι του Άνφιλντ μετά το βαρύ 2-5 και 14 ημέρες μετά ηττήθηκε και στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 1-0 ελέω του δήμιού της, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης 78ο λεπτό και έφτασε τα 7 κόντρα στους Ρεντς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας ο μόνος που σκοράρει τόσες φορές απέναντι στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ. Βέβαια, το κακό για τους Μαδριλένους είναι ότι στη φάση του γκολ ο Μπενζεμά άρχισε να κουτσαίνει και έγινε αναγκαστική αλλαγή, κάτι που σημάνει συναγερμό ενόψει του clasico με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή (19/3) στο Καμπ Νου.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από την αρχή και αρκετές φάσεις, αλλά από ουσία τίποτα, μέχρι το τελευταίο 15λεπτο όταν σκόραραν οι «μερένγκες». Η Λίβερπουλ δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, η Ρεάλ σημάδευε μία τα δοκάρια και μία τον Κουρτουά και το ματς… αθόρυβα οδηγήθηκε στο 1-0, το οποίο ήταν και το δίκαιο με την ομάδα του Αντσελότι να προκρίνεται και φέτος στην τελική οχτάδα με το βλέμμα στο… 15ο!

*Συμμετοχή στο ματς είχε και ο «δικό μας» Κώστας Τσιμίκας, που πρόλαβε μέσα σε 3 λεπτά να δεχθεί μία κίτρινη και να κατηγορηθεί αδίκως για ένα πέναλτι, που εν τέλει δεν δόθηκε ποτέ ελέω VAR.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Καρβαχάλ, Κρόος, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Φαμπίνιο, Γκάκπο, Μίλνερ, Νούνιες, Ζότα, Σαλάχ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς