15.9 C
Athens

Μαν. Γιουνάιτεντ: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Γκαρνάτσο, χάνει τη ρεβάνς με την Μπέτις και τα φιλικά της Αργεντινής

Σοβαρότερος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, με τον νεαρό άσσο να μένει εκτός για αρκετές εβδομάδες και να χάνει τη ρεβάνς με την Μπέτις αλλά και τα φιλικά της εθνικής Αργεντινής.

Άτυχος στάθηκε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός που κάνει το δικό του ξεπέταγμα τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε στο ματς με τη Σαουθάμπτον και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν πως το πρόβλημα είναι σοβαρότερο από όσο υπολογιζόταν αρχικά, με τους γιατρούς των Κόκκινων Διαβόλων μάλιστα να του τοποθετούν προστατευτικό επίδεσμο στο δεξί του πόδι.

Ο Γκαρνάτσο αναμένεται να χάσει τη ρεβάνς για το Europa League κόντρα στην Μπέτις, αλλά και τα φιλικά της εθνικής Αργεντινής, στην οποία είχε κληθεί για πρώτη φορά από τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Το μήνυμα του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο Instagram:

«Δυστυχώς δεν θα έχω την ικανότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στις πολύ απαιτητικές επόμενες αναμετρήσεις, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ταυτόχρονα θα χάσω την ευκαιρία να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αργεντινής, γεγονός που θα ήταν υπέροχο και λόγος υπερηφάνειας για μένα και την οικογένεια μου. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της δουλειάς. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποκατάσταση μου, ο θεός με έχει διδάξει να μην τα παρατάω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω δυνατότερος από ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Garnacho (@garnacho7)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς