20.9 C
Athens

Τζουλιάνι και Τράβιτσα: Να γράψουμε ιστορία, περήφανοι που θα παίξουμε σε τέτοια έδρα

Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Ντράγκαν Τράβιτσα μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή ιστορική περίσταση, εστιάζοντας αμφότεροι στον κόσμο που θα γεμίσει ασφυκτικά τις εξέδρες του ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται αύριο να σηκώσει την 3η ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας του στο βόλεϊ Ανδρών, ακριβώς στην ίδια τοποθεσία όπου είχε πανηγυρίσει και τις δυο προηγούμενες. Το ΣΕΦ έχει ήδη φορέσει τα… βολεϊκά του και περιμένει να ζήσει μια ακόμη στιγμή ερυθρόλευκης δόξας.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Ντράγκαν Τράβιτσα μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή ιστορική περίσταση, εστιάζοντας αμφότεροι στον κόσμο που θα γεμίσει ασφυκτικά τις εξέδρες του ΣΕΦ, με το sold out να έχει ήδη ανακοινωθεί. Ανάμεσα στους οπαδούς θα είναι και οι δυο τυχεροί του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Athlosnews.gr!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι:

«Σεβόμαστε πάρα πολύ τη Μακάμπι γιατί παίζουν καλό βόλεϊ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμάς αλλά ο στόχος μας είναι η νίκη και να παίξουμε και ωραίο βόλεϊ μπροστά στον κόσμο μας. Δουλεύουμε πολύ, η ομάδα έχει καλό μομέντουμ», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Θύρα 7 για τον τελικό με τη Μακάμπι: Δεν θα είναι πανηγύρι, αλλά μάχη

Για την ενέργεια που θα δώσει το ΣΕΦ: «Παίρνουμε ενέργεια από τους φιλάθλους μας, είμαστε ανυπόμονοι. Θα είμαστε καλύτεροι για να παίξουμε ωραίο βόλεϊ με καλή άμυνα.

Είναι η στιγμή που το άθλημα περιμένει. Είναι τιμή και προνόμιο για εμάς να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο μπροστά στους θερμούς οπαδούς μας. Θέλουμε όλοι να βρισκόμαστε σε τέτοιους τελικούς.

Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε:

«Όλα κρίνονται σε δύο τελικούς. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το δεύτερο. Είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε μπροστά στους εκπληκτικούς φιλάθλους μας και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά και να γράψουμε ιστορία και για την Ελλάδα. Έχουμε μια μεγάλη ευθύνη να δώσουμε χαρά μπροστά στον κόσμο μας. Να τελειώσουμε τη δουλειά που κάναμε στον πρώτο τελικό”.

Δεν είναι πλεονέκτημα η αλλαγή έδρας αλλά δεν σκεφτόμαστε αυτό. Σε τέτοιες έδρες πρέπει να παίζονται οι τελικοί. Είναι εκπληκτική εμπειρία για όλους στην ομάδα. Ανυπομονούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς