18.6 C
Athens

Παντέλης: Πρέπει να κρατά χαμηλούς τόνους ο Πασχαλάκης, να μην ξεχνά ότι αυτό που έγινε το οφείλει στον ΠΑΟΚ

Στον ρ/σ Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης που τοποθετήθηκε και για το… κούρεμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και το νούμερο «7» στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Τάκης Παντέλης υποστήριξε πως ο Πασχαλάκης πρέπει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην ξεχνά ότι έγινε στον ΠΑΟΚ αυτό που είναι τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από τον Πασχαλάκη όλα μπορούμε να τα περιμένουμε στο θέμα της εμφάνισης, ακόμα και το πιο ακραίο. Ίσως να ταυτιζόταν με τον Ολυμπιακό και να μην είχε εκδηλωθεί. Μόνο αυτός ξέρει. Πρέπει, όμως να κρατάς χαμηλούς τόνους, δεν πρέπει να ξεχνάς από που έγινες αυτός που έγινες. Εγώ πέρασα 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ πήραμε ένα πρωτάθλημα και παίξαμε δύο τελικούς. Εγώ δεν μπορώ να το ξεχάσω, αν το κάνω δεν έχω ψυχή μες στο σώμα μου. Εγώ ταυτίστηκα με τον ΠΑΟΚ κι είμαι βέρος Αθηναίος. Και έρχομαι σε κόντρα με Αθηναίους που λένε πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Δεν ξεχνώ από που ξεκίνησα και πού έφτασα και από ποιον σύλλογο. Ξεκίνησα από τον Απόλλωνα αλλά ο ΠΑΟΚ με έφτασε τόσο ψηλά. Ποτέ δε θα ξεχάσω στο πρώτο ματς που μπήκα στην Τούμπα και ο κόσμος φώναζε “κράτα Παντέλη” και είπα “δεν φωνάζαν για τον Κούδα και φώναζαν για εμένα”; Ανατρίχιασα! Εγώ δεν μπορώ να τα ξεχάσω, τον ΠΑΟΚ τον αγάπησα και είναι σαν να γεννήθηκα εκεί. Το κεφάλαιο που έκλεισε ο Πασχαλάκης ήταν με ένα νταμπλ, τρία κύπελλα και έχει αναδειχθεί με ένα ρεκόρ, το αήττητο, που εύχομαι να κάνουν κι άλλοι παίκτες. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάς και να τα έχεις στην καρδιά σου όπου να πας. ΟΚ παίζει στον Ολυμπιακό αλλά αυτά που έκανε με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τα ξεχάσει, με τον ΠΑΟΚ ανέβηκε δεν ανέβηκε μόνος του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς