16.8 C
Athens

Επέστρεψε στην Εθνική ο Φορτούνης, παρθενική κλήση για Κωνσταντέλια

Ο Γκουστάβο Πογιέτ συμπεριέλαβε στις επιλογές του για τα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Λιθουανία τον Κώστα Φορτούνη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια για πρώτη φορά

Με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην Εθνική και τον Κωνσταντέλια να συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές για πρώτη φορά, αποτελείται η αποστολή της εθνικής για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 και το φιλικό κόντρα στη Λιθουανία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στην αναμέτρηση κόντρα στο Γιβραλτάρ (24/03, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 και το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία (27/03, 19:00).

Στην αποστολή της εθνικής βρίσκεται για πρώτη φορά ο Κωνσταντέλιας, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς