23.3 C
Athens

Τζόλης: Στόχος μου είναι να βελτιωθώ, θέλω να μείνω στη Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε στη Νόριτς και παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί.

Μετά τον δανεισμό του στην Τβέντε που τελείωσε κάπως απότομα ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στη Νόριτς και δεν έκρυψε την επιθυμία του να δουλέψει, να βελτιωθεί και να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ.

Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Βάγκνερ λέγοντας: «Ο προπονητής μου ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για ένα νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή για να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλα τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς